Castiga un weekend romantic la munte! Inscrie-te aici in concurs.

Despre pensiunea Luanna

This is a single blog caption
20 Sep

Se apropie sarbatorile! Tu te-ai hotarat unde mergi?

Pensiunea Casa Luanna te asteapta cu oferte de nerefuzat! Fa ceva diferit anul acesta! Concediul tau trebuie sa fie memorabil!
Daca iti doresti o iesire relaxanta la aer curat, cu o atmosfera destinsa si prietenoasa, multe familii cu copii in jur si numeroase modalitati de petrecere a timpului liber, Pensiunea Casa Luanna este locul perfect.
Organizam evenimente speciale pentru Sfantul Andrei, Haloween, Ziua Nationala, Mos Nicolae, Craciun si revelion. Poti vedea aici ofertele: http://pensiunea-luanna.ro/evenimente/
Sarbatorile sunt ocazii foarte bune de a petrece cat mai mult timp in familie si de a crea amintiri de neuitat.
Odata cu bucuria sarbatorilor de iarna vine si luna cadourilor in care toti ne vom bucura de atentia celor din jur, de evenimente dedicate acestor sarbatori si de multe daruri.
Poate ca unii dintre noi isi doresc anumite lucruri de sarbatori, de la lucruri marunte cum sunt podoabele de Craciun, jucariile, dulciurile, instrumentele muzicale, echipamente sportive pentru cei pasionati pana la lucruri mai mari cum sunt o casa sau o masina.
Altii isi doresc in schimb sa traiasca spiritul sarbatorilor cu adevarat asa cum il stiau de cand erau mici: alaturi de cei dragi, la gura sobei, inconjurati de bucurie, de copii, bucurandu-se de bucate traditionale.
Noi punem pret pe atmosfera si amintiri! De aceea ne dam interesul ca fiecare turist sa petreaca un concediu de neuitat si sa sarbatoreasca asa cum se cuvine.
De ce la munte?
Iti place aerul de munte, iti place prospetimea din jur, verdele intins si racoarea diminetilor? Atunci Sambata de Sus este locul potrivit pentru tine.
De ce la pensiunea noastra?
•    avem camere mobilate modern;
•    toate camerele au vederi spectaculoase;
•    ai mancare buna traditionala;
•    copii tai se vor juca in aer liber in spatiul special amenajat pentru ei;
•    atractii turistice diverse in apropiere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *