Castiga un weekend romantic la munte! Inscrie-te aici in concurs.

Pachet Craciun

    Pachetul de Craciun – 1350 lei/persoana

    Cazare 3 nopti, in camera dubla, cu intrare in 23 decembrie cu cina si iesire in 26 decembrie, mic dejun
    Pensiune completa
    Bauturi alcoolice traditionale din partea casei (vinul casei la carafa si tuica visinata)
    Masa festiva de Craciun
    Pachet bautura open-bar la masa festiva de Craciun
    Programe de divertisment pe tot parcursul sejurului: taierea traditionala de porc, grupuri de colindatori, obiceiuri

    Conditiile rezervarii:
    – Pachet sejur minim : 3 nopti. Data de intrare 23.12.2016 , check-in dupa ora 14 , check – out inainte de ora 11
    – Numar minim de persoane pentru rezervare : 2
    – Numar locuri disponibile : 24 , distribuite in 8 camere si 2 apartamente cu bai proprii
    – Copiii sub 5 ani : gratuit
    – Copiii intre 6 ani si 12 ani au reducere de 50 % din pret fara pat suplimentar
    – Avans la rezervare : 50 %

    Meniu Craciun

    Pentru a vedea detaliile pe zile apasati +

    23 decembrie

    Cazare ora 14-18
    Cina
    ora 19.00-20.00-la alegere un fel principal si desert
    – Pastrama de oaie cu mamaliguta si muraturi asortate
    – Cocosel de munte servite cu orez sarbesc
    – Clatite cu dulceata si ciocolata
    -Meniu post
    Gustare vegetariana -salata de vinete, fasole batuta cu ceapa lyonese, zacusca, masline si castraveti
    Ciorba de legume
    Snitel de soia cu orez sarbesc
    Prajitura de post
    Bauturi alcoolice traditionale-vin alb sau rosu la carafa/tuica/visinata(1l/0,125l/2 persoane)

    25 decembrie

    Mic dejun-ora 08.00-10.00
    Bufet suedez- lapte, ceai, cafea, cereale, iaurt, omleta, oua fierte, legume proaspete, cremwursti, gem, unt, mezeluri, branzeturi, masline, pate vegetal, salata de vinete, zacusca.
    Ora 14.30 -Masa Festiva de Craciun
    Gustare rece traditionala
    -Salata beuf,piftie de porc, toba, sunca, lebar, masline, barcuta de branza, bastonase de castravete, salata de vinete pe rosie, icre pe lamaie, rulada de cascaval, chiftelute, carnat afumat, toba.
    -Ciorba de porc / Supa de gaina cu taietei
    -Sarmalute in foi de varza servite cu mamaliguta si ardei iute
    -Friptura de porc si carnati de casa servita cu cartofi cu rozmarin
    -Muraturi asortate
    -Cozonac si prajituri de casa
    Bautura open bar ora 14.30-22.00 – Whisky, Gin, Campari, Votka/Vin alb, Vin Rosu – la carafa/bauturi racoritoare gama Coca-Cola/Apa plata si minerala/Cafea

    24 decembrie

    Mic dejun-ora 08.00-10.00
    Bufet suedez (lapte, ceai, cafea, cereale, iaurt, omleta, oua fierte, legume proaspete, cremwursti, gem, unt, mezeluri, branzeturi, masline, pate vegetal, salata de vinete, zacusca)
    Ora 15.00 – Traditii romanesti –Taierea Porcului
    Va invitam intr-o atmosfera rustica incalzita de aromele vinului fiert si a tuicii potrivite numai bine cu zahar caramelizat si piper, sa petrecem o dupa amiaza pe terasa pensiunii, la focul cazanelor cat ne pregatim de taierea porcului.
    Si cum tuica fiarta face pofta de mancare, iar pana la sfaraitul pomenii porcului mai e ceva vreme, v-am pregatit pe terasa un bufet suedez cu bucate reci ca in gospodaria bunicilor.

    Ora 17.30-19.00 – Bufet rece preparate traditionale
    * amenajat pe terasa restaurantului
    -sunca taraneasca, racitura, branza de burduf, telemea de oaie, urda de Rucar, jumari, toba, lebar, carnati, ceapa rosie, muraturi, legume proaspete, praz, fasole batuta, zacusca, salata de vinete, masline.
    Tuica fiarta si vin fiert din partea casei
    Ora 19.00 – Pomana porcului servita cu bulz la tava
    De acum e gata si porcul…..Pomana porcului sfaraie in cazane si v-o servim, nu oricum, ci cu bulz traditional, ca de fapt asta-i bucata mioritica cea mai adevarata.
    Meniu post:
    – Ciorba de legume
    – Iahnie de fasole servita cu muraturi asortate
    -Foc de tabara

    26 decembrie

    Mic dejun-ora 08.00-10.00 – Bufet suedez
    Bufet suedez- lapte, ceai, cafea, cereale, iaurt, omleta, oua fierte, legume proaspete, cremwursti, gem, unt, mezeluri, branzeturi, masline, pate vegetal, salata de vinete, zacusca, chiftelute, carnat afumat,toba.
    Ora 12.00 – Check-out