Castiga un weekend romantic la munte! Inscrie-te aici in concurs.

Pachet Revelion

    Pachetul de Revelion – 1350 LEI/persoana:

    -Cazare 3 nopti, in camera dubla, cu intrare in 30 decembrie (pranz) si iesire in 02 ianuarie (mic dejun);
    -Pensiune completa ce contine si un pachet bauturi racoritoare si alcoolice;
    -Cina festiva de Revelion si Serbarile Zapezii in 01 ianuarie;

    -Foc de artificii si tombola

    -DJ in seara de Revelion
    -BONUS o noapte de cazare gratuita – 2 ianuarie;

    Conditiile rezervarii:
    – Pachet sejur minim : 3 nopti. Data de intrare 30.12.2016 , check-in dupa ora 14 , check – out inainte de ora 11
    – Numar minim de persoane pentru rezervare : 2
    – Numar locuri disponibile : 24 , distribuite in 8 camere si 2 apartamente cu bai proprii
    – Copiii sub 5 ani : gratuit
    – Copiii intre 6 ani si 12 ani au reducere de 50 % din pret fara pat suplimentar
    – Avans la rezervare : 50 %

    30 decembrie 2017

    Cazare ora 10.00-14.00
    Pranzul – Ora 12.30-14.00 – Meniu pranz la alegere o ciorba , un fel principal cu garnitura si un desert
    -Ciorba de afumatura/Ciorba de perisoare
    -Ostropel din carne de vitel/Snitel de pui
    -Garnitura – piure cartofi
    -Muraturi asortate(varza murata, castraveciori,gogosari si gogonele)
    -Desert – placinta de mere/clatite cu dulceata sau ciocolata
    Pachet bauturi pentru 2 persoane
    -Suc gama Coca-Cola,Fanta
    -Apa minerala/apa plata
    -Vin alb Murfatlar la carafa
    -Tuica
    Ora 14.00 – Traditii romanesti –Taierea Porcului
    Si cum tuica fiarta face pofta de mancare, iar pana la sfaraitul pomenii porcului mai e ceva vreme, v-am pregatit pe terasa un bufet suedez cu bucate reci ca in gospaodaria bunicilor.
    BUFET SUEDEZ – amenajat pe terasa restaurantului – ora 17.00- 19.00
    Sunca taraneasca , piftie de porc, branza de burduf specialitate locala, telemea de oaie,crema de naut, jumari,toba, lebar, carnati afumati, ceapa rosie,muraturi, legume proaspete, praz.
    Pachet bauturi – tuica fiarta, vin fiert, ceai cald

    ORA 19.30 – POMANA PORCULUI
    De acum e gata si porcul, pomana porcului sfaraie in cazane si v-o servim cu mamaliguta si muraturi asortate sau mujdei de usturoi
    – Foc de tabara

    31 decembrie 2017

    MIC DEJUN – ora 8.00 – 10.00
    Bufet suedez – lapte, cereale, iaurt,omleta, cremwursti, legume proaspete, branzeturi, gem de casa, unt, oua fierte, mezeluri traditionale-toba, lebar, slanina, jambon taranesc, masline, salata de vinete, fasole batuta.
    -cafea, ceai, apa
    Meniu pranz – ora 13.00 – 14.00 – la alegere o ciorba , un fel principal cu garnitura si un desert
    -Ciorba de gaina cu taitei de casa/Ciorba de vacuta
    -Pulpe la cuptor servite cu orez sarbesc
    – Pui cu ciuperci si smantana servit cu mamaliguta
    -Muraturi asortate(varza murata, castraveciori, gogosari si gogonele)
    Ora 20.00 –Cina Festiva de Revelion

    1 ianuarie 2017

    ORA11.00-15.00-BRUNCH –BUFET SUEDEZ
    Bufet salate
    Zacusca /Salata de pui /Salata de ciuperci /Zacusca peste /Salata de cruditati /Salata de boeuf /Fasole batuta/ Salata de paste/ Branzeturi / Bulete de cascaval/Mezeluri / Dulceata de casa/ Unt/ Legume proaspete
    Cafea/Ceai
    -Ciorbe de burta/acra
    Sarmale in foi de varza servite cu mamaliguta si ardei iute
    Carnati de casa
    Muraturi asortate
    ORA 20-SERBARILE ZAPEZII
    Meniu
    -Peste cu cartofi nature
    -Pastrama de oaie
    -Bulz
    -Paine facuta la cuptor
    Foc de tabara

    2 ianuarie 2017

    -MIC DEJUN-ora 08.00-10.00
    Bufet suedez – lapte, cereale, iaurt,omleta, cremwursti, legume proaspete, branzeturi, gem de
    casa, unt, oua fierte, mezeluri traditionale-toba, lebar, slanina, jambon taranesc.
    -cafea, ceai, apa
    ORA 10.00-14.00-CHECK-OUT
    Pentru cei care doresc sa mai petreaca inca o noapte in pensiunea noastra, puteti folosi bonusul de cazare gratuita pentru 02.ianuarie 2017.

    Meniu festiv Revelion

    GUSTARE
    Rulada de pui invelita in susan alb/negru , evantai de muschi file, corabioara de ardei gras umpluta cu pasta de branza , masline mixte, rulada cu sunca si cascaval umpluta cu branza si stafide, profiterol cu salata de vinete si salata verde, salam de sibiu, rosie (coada de randunica), tarta cu ciuperci, grujoane din piept de curcan, kiew, ficatei de pui mar invelit in bacon.
    TRADITIONAL : piftie de curcan, salata de beouf, salata de vinete, salata de icre, salata de ciuperci, carnat porc, toba.
    FEL PRINCIPAL
    -Peste cu legume
    -Mixt grill-porc, pui, carnati, vita
    -Cartofi taranesti cu rozmarin si orez- legume gratar cu muraturi asortate
    DESERT
    Prajituri de casa, cozonac si tort festiv
    Bauturi open bar
    Whiski /Gin /Campari /Vodka /Afinata/ Vin ab /Vin rosu
    Bauturi racoritoare gama Coca Cola / Fanta
    Sucuri naturale mere
    Apa plata/minerala
    Cafea